Alhamdulillah,,,tak sangka pinjaman saya diluluskan !!!

Alhamdulillah… Akhirnya pinjaman saya telah diluluskan. Pn Aminah – Johor

Pn Aminah seorang guru dan mengajar di sebuah sekolah di Pasir Gudang, Johor. Beliau dibelenggu masalah disenaraihimtam (blacklist) sejak tahun lalu. Perkara ini sangat merungsingkan beliau kerana beliau tidak punya wang yang cukup untuk melunaskan hutang tersebut. Beliau telah pun mencoba beberapa cara seperti memohon pinjaman daripada bank tetapi gagal oleh kerana rekod yang buruk seperti disenaraihitam itu. Mana-mana pihak bank tidak akan menerima atau meluluskan pinjaman daripada pelanggan yang mempunyai rekod buruk seperti disenaraihitam,akpk,tunggakan dan sebagainya.

Tapi, syukur selepas bertemu dgn pihak kami, beliau dapat menyelesaikan masalah tersebut kurang dari sebulan. Beliau sangat-sangat berterima kasih kepada pihak kami kerana dapat membantu beliau daripada masalah yang dibelenggu selama ini. Pihak kami juga sangat senang dapat membantu Pn Aminah.

Jadi,kepada mereka yang mempunyai masalah seperti Pn aminah boleh menghubungi pihak kami atau ws sahaja ke https://personalloangov.wasap.my
https://personalloangov.wasap.my
https://personalloangov.wasap.my

Segala masalah ada penyelesaian , inshallah (Mrs Eka)